Skip to content
Politică

Obama își pregătește retragerea. Uite în ce casă luxoasă va locui ce va părăsi Casa Albă FOTO

Barack Obama și-a ales deja casa în care va locui după ce i se va încheia mandatul și va trebui să plece de la Casa Albă.

Se pare că familia prezidențială a găsit o locuință aflată într-un cartier rezidențial din Washington, arată un apropiat al președintelui SUA, informează CBS news.

Astfel, după încheierea mandatului, familia Obama ar putea închiria o casă cu 9 dormitoare, ce are o suprafață de 760 de metri pătrați, a precizat o sursă, care a făcut această dezvăluire sub protecția anonimatului.

Barack Obama și-a ales deja casa unde va locui după ce va părăsi Casa Albă. Cum va arăta aceasta

Reședința, evaluată la 6 milioane de dolari, potrivit site-urilor mai multor agenții imobiliare, poate fi închiriată cu 22.000 de dolari pe lună.

05252016-obama-house1-994x662

Prin această mutare, familia Obama va trăi într-una dintre zonele rezidențiale din Washington, în care locuiesc numeroși diplomați și în care sunt organizate numeroase întruniri de nivel înalt.

Casa este una impresionantă. Fotografiile publicate de Washington Fine Properties, arată o clădire cu camere spațioase, podele cu parchet din lemn scump, colonane din marmură albă, două săli de baie principale, o terasă și o grădină.

05252016-obama-house3.jpg.optimal

Vila este înzestrată și un un „apartament de serviciu”, ce ar putea fi locuit de Marian Robinson, mama lui Michelle Obama, care a stat cu familia Obama și la Casa Albă.

Barack Obama a anunțat deja că familia lui va rămâne în capitala americană până când Sasha, una dintre fiicele sale, va termina liceul, în 2018, informează b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *