Skip to content
Politică

Odă `marelui lider` Crin Antonescu din partea unui deputat PNL: Liderul de care PNL are nevoie în prima linie

" "

Ziua de naștere a lui Crin Antonescu a dat drumul și la sarabanda de urări din partea colegilor și a celor de pe scena politică. Unii liberali, probabil cuprinși de emoția acestui eveniment extrem de important din viața fostului președinte al PNL, au dus urările la un alt nivel.

Cu prilejul zilei de naștere a liderului politic Crin Antonescu, deputatul Mircea Dolha a transmis un mesaj în care își afirmă credința că „locul marelui lider Crin Antonescu este în prima linie a marelui Partidul Național Liberal, în toate bătăliile politice ce vor urma în lunile și anii următori”.

" "
" "

„Îi urez domnului Crin Antonescu un sincer ‘La mulți ani!’, să îi dea Bunul Dumnezeu sănătate, împlinire și, în continuare, să se bucure de realizări atât pe plan personal, cât și în plan politic.

Alături de cele mai alese gânduri, îi mulțumesc domnului Crin Antonescu pentru performanțele atinse de Partidul Național Liberal în ultimii ani. Cu viziunea și sub conducerea sa, PNL a reușit, în 2012, să obțină cele mai bune rezultate electorale din toată istoria sa de 139 de ani, cu un număr record de aleși locali și parlamentari.

Consider că Dreapta românească și fiecare liberal din România îi datorează mult președintelui Crin Antonescu și cred că acest lucru trebuie spus răspicat, cu fiecare ocazie.

Îi transmit domnului Crin Antonescu că atât eu, cât și mulți dintre colegii mei, considerăm că domnia sa mai are încă multe de spus în politica românească. Din acest motiv, cred cu tărie că locul marelui lider Crin Antonescu este în prima linie a marelui Partidul Național Liberal, în toate bătăliile politice ce vor urma în lunile și anii următori”, i-a transmis Dolha lui Antonescu.

" "

1 comentariu la “Odă `marelui lider` Crin Antonescu din partea unui deputat PNL: Liderul de care PNL are nevoie în prima linie

  1. MARELE–PNL-este o iluzie si mai grav cum a fost imbratisata de un lider ca IONESCU QUINTUS—-dupa experienta–STOLOJAN—STOICA– cu mazilirea nedreapta a MONEI MUSCA . Ce-i urez lui CRIN ANTONESCU—-SANATATE si sa fie BARBAT sa recunoasca public greseala facuta—-sa aiba o discutie cu domnul QUINTUS si domnul TARICEANU–cu osingura tema—PNL–INCOTRO– PNL—-nu ghiveciul frunza cacanie–verde inrourat . Asta inseamna sa fii BARBAT sa iei decizii intr-un moment greu . Dupa alegeri– PRAFUL SE ALEGE din marele PNL .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *