Oferim cluburilor sportive private posibilitatea finanţării de la stat a activităţilor sportive pentru copii şi juniori

Sursa foto:Marcel Ceolacu/ Facebook

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul va oferi cluburilor sportive private posibilitatea să beneficieze de finanţări de la stat cu condiţia ca banii să fie folosiţi strict pentru activităţi sportive pentru copii şi juniori.

Ciolacu a menţionat, la începutul şedinţei Executivului, mai multe măsuri de investiţii în domeniul sportului, în baza COSR din Izvorani şi în modernizarea bazinului din Complexul „Lia Manoliu”, menţionând că, în ultimii doi ani, statul român a finalizat 200 de săli de sport, 50 de baze sportive şi 16 bazine de înot, iar în derulare sunt alte 380 de obiective.

„Profit de acest prilej să le mulţumesc din nou sportivilor olimpici pentru cele opt medalii de până acum câştigate la Paris. Sperăm cu toţii să mai câştigăm una. Acest guvern trebuie să probeze prin fapte şi să asigure sportivilor o infrastructură modernă şi condiţii optime pentru performanţă. Am aprobat toate actele investiţiei în baza COSR din Izvorani şi reluăm procedura de modernizare a bazinului din complexul Lia Manoliu, care vor fi gata la timp pentru următorul ciclu olimpic. În ultimii doi ani, statul român a finalizat 200 de săli de sport, aproape 50 de baze sportive şi 16 bazine de înot, iar în derulare sunt în acest moment, 380 de obiective pentru care am alocat un miliard de euro”, a afirmat Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: