Skip to content
Politică

Oferta electorală a PSD Buzău: partenerul de vânătoare al lui Hayssam FOTO

ziuaconstanta.ro
" "

Reforma social-democraților pentru alegerile din decembrie nu aduce nici pe departe a ceea ce promiteau înainte de apariția listelor cu candidați. Pe lângă persoanele implicate în dosarele penale celebre, PSD-iștii au pus la masa electoratului și nume controversate. Un exemplu în acest sens este personajul de pe poziția 1 a PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

Actual Secretar al Biroului Permanent din Cameră, Ciolacu a fost implicat în mai multe scandaluri. Fotografii ale acestuia de la partidele de vânătoare și chiolhanuri organizate de fostul șef al PSD Buzău, Ion Vasile, au apărut în presă. Actualul deputat apare la brațul teroristului Omar Hayssam, condamnat la aproape 25 de ani de închisoare.

" "
" "

Un alt scandal în care a apărut numele lui Ciolacu a izbucnit odată cu apariția pe internet a unui filmuleț porno cu primarul Buzăului. La finalul acestei înregistrări, se preciza că următorul episod va fi cu Marcel Ciolacu. Povestea a iscat un val de acuze în PSD, sugerându-se că este o reglare internă de conturi. Reacția vehementă a lui Ciolacu, cel ce amenința cu procese, a făcut ca scandalul să se stingă.

Scandalul iscat de fotografiile cu Hayssam l-a afectat, totuși, pe Ciolacu. Acesta a fost forțat să demisioneze din postul de consilier al Premierului de atunci, Victor Ponta, pe 20 mai anul trecut. Intrat în umbră de atunci, probabil și ca urmare a unei spețe instrumentate de DNA Ploiești, Marcel Ciolacu revine în prezent, în calitate de candidat, într-o campanie electorală la fel de discretă ca atitudinea sa din ultima vreme.

hayssam-vanatoare

" "

1 comentariu la “Oferta electorală a PSD Buzău: partenerul de vânătoare al lui Hayssam FOTO

  1. Ce lături de violatori, cum de au curajul să mai candideze. Mă mir cum de nu i bat oamenii cu pietre să organizeze comploturi, pentru ei, să-i otrăvească cum băi asa ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *