Skip to content
Politică

Oferta explozivă de cumpărare a Antenei 3. Gâdea: Era o persoană foarte importantă

promo.antena3.ro
" "

Jurnalistul Mihai Gâdea a dezvăluit, marți seară, că i s-a prezentat o ofertă de cumpărare a televiziunii unde este realizator, Antena 3.

Gâdea povestește cum, imediat după arestarea lui Dan Voiculescu, se ala într-o țară străină, când a fost sunat de un important om de afaceri de acolo, care ”vorbea românește foarte bine”, deși avea o altă naționalitate. Omul de presă s-a întâlnit cu respectivul afacerist la un hotel, unde i s-a prezentat o ofertă de cumpărare a postului Antena 3, conform Antena3.ro.

" "
" "

„Fac o dezvăluire. După ce s-a întâmplat nenoricirea, primesc o invitație într-o altă țară. A fost un eveniment foarte important. Cum eram în țara respectivă, pe stradă, sună telefonul. Mă uit, număr necunoscut, dar din țara respectivă. Am zis să răspund, că poate s-a întâmplat ceva. Mi-a zis că este un foarte mare investitor de acolo și a adăugat: ‘m-aș bucura să ne vedem câteva minute’. Am spus că da și mi-a zis că mă așteaptă la hotel. M-am dus. Era o persoană foarte importantă cu încă doi înși. Mi-a spus: Înțeleg că sunt niște probleme deosebite la trustul de presă unde sunteți dumneavoastră, iar noi vrem să venim cu o propunere financiară foarte tare, dacă cumva ați vrea să vindeți. Știm că nu sunteți dumneavoastră dețineți acolo, dar dacă vreți să vindeți, noi suntem interesați. Știți ce a fost cel mai tare? Că domnul din țara aceea, cu nume din țara respectivă, vorbea românește foarte bine. Și acesta era un plan, nu? Sau sunt eu într-o altă lume? Nu sunt! Și toate aceste lucruri ies la iveală rând pe rând”, a spus Mihai Gâdea.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *