Oferte pe litoralul românesc pentru minivacanța de Sfânta Maria Mare

plajă mare litoral
Sursa foto: Unsplash

De Ziua Marinei vor fi foarte multe activităţi pe litoral, militarii forţelor navale române au anunțat spectacole pe uscat, pe apă, dar şi în aer. Constănţenii şi turiştii vor putea urmări spectacolele pregătite de marina militară de pe faleza Cazinoului, conform Antena Observator.

Minivacanţa de Sfânta Maria, cu grad de ocupare de aproape 100% pe litoral  

Totodată, hotelierii au pregătit foarte multe oferte pe litoral. Au anunțat tarife care pornesc de la 350 de lei pe noapte la un hotel de 3 stele din Mamaia, iar la 4 stele 430 de lei cu mici dejun inclus. În Eforie Nord, pentru o cameră de 3 stele preţurile pornesc de la 200 de lei pe noapte, iar la 4 stele turiştii trebuie să plătească 830 de lei cu demipensiune. 

Vremea pe litoral se anunță și ea perfectă, cu temperaturi de 30 de grade şi cer senin. Apa mării se încălzeşte şi va avea până la 22 de grade.

Gradul de ocupare al litoralului românesc va fi de aproape 100%, sunt aşteptaţi 200.000 de turişti în staţiuni. Şi autorităţile vor fi la datorie: peste 300 de poliţişti vor fi prezenţi în stradă, iar 250 de pompieri vor fi pregătiţi zilnic să intervină pe perioada minivacanţei. Salvatorii vin şi cu recomandări, să respectaţi doar zonele special amenajate pentru înot şi să ţineţi cont de sfaturile salvamarilor şi de steagurile arborate pe plajă.   

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: