Ofertele de Crăciun și Revelion scoase pe litoral

artificii
Sursă foto: Unsplash

Singurul hotel de 5 stele din stațiunea Mamaia a scos la vânzare, pentru perioada Revelionului (30 decembrie – 2 ianuarie), un pachet de 3 nopți care include o cină cu meniu fix în 30 decembrie (fără băuturi incluse) și muzică live, un mic dejun și o cină festivă în 31 decembrie (cu meniu fix, respectiv open bar, muzică live, ”invitați surpriză” și spectacolul de artificii de la miezul nopții), un brunch, o cină cu meniu fix și open bar, muzică live în prima zi din an și un mic dejun în 2 ianuarie. 

În funcție de tipul camerei alese, cazarea și serviciile incluse costă:

966 euro/sejur pentru 2 adulți la cameră dublă standard;

1.203 euro/sejur pentru 2 adulți la junior suite;

1.266 euro/sejur pentru 2 adulți la senior suite;

1.740 euro/sejur pentru 4 adulți la family room.

La patru stele sunt 3 hoteluri în stațiunea Mamaia și unul în Eforie Nord care au oferte de Revelion, pentru sume cuprinse între 2.900 și 7.600 lei/sejur pentru 2 adulți, în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie (ultimul pachet include terapii pentru ambii adulți, cum ar fi masaje faciale, corporale, diferite tratamente wellness etc), conform litoralulromânesc.ro.

La hotelul din Eforie Nord există opțiunea de all inclusive (inclusiv servicii de spa) pentru prețuri între 8.300 și 8.800 lei/sejur pentru 2 adulți.

În Eforie Nord mai există trei hoteluri și o pensiune, de 3 stele, care au pregătit petreceri de Revelion și un hotel de trei stele în Mangalia. Prețurile la această categorie variază de la 3.500 lei (și se acceptă și bonuri valorice de până la 800 lei/cameră/sejur, iar copiii au gratuitate până la 12 ani, iar după 12 ani plătesc doar jumătate din valoarea sejurului pentru un adult) până la 4.000 de lei/sejur pentru 2 persoane (cu all inclusive și masă festivă de Revelion).

Mai există oferte cuprinse între 300-450 lei/noapte pentru 2 persoane cu mic dejun inclus, dar cu condiția să fie rezervate minimum 3 nopți în perioada 29 decembrie – 3 ianuarie.

Oferta este mai săracă pe litoral de Crăciun. Printre oferte sunt două hoteluri în stațiunea Mamaia și unul în Eforie Nord, pentru perioada 23-26 decembrie sau 24-26 decembrie.

Cei interesați se pot orienta la prețuri între 600-800 lei/noapte pentru două persoane (doar cazare și mic-dejun, la trei stele), fie la pachete între 1.100 și 2.000 de lei pentru 2 persoane/2 nopți și următoarele servicii: mic dejun, prânz tradițional românesc în ziua de Crăciun și cină, Moș Crăciun și cadouri pentru copii, pachet de bun venit în cameră.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL