Skip to content
Politică

OFICIAL Cum se va numi partidul lui Mircea Geoană. Numărul de parlamentari pe care se bazează

Grupul de inițiativă al noului partid anunțat de nucleul Mircea Geoană – Marian Vanghelie a depus la Tribunalul București documentele pentru înregistrarea în Registrul Partidelor Politice pentru Partidul Social Românesc (PSR), potrivit obiectiv.info.

Potrivit documentelor depuse noul partid este unul de stânga cu doctrină social-democrată. Grupul țintă este format din salariați, tineri și pensionari.

PSR apără drepturile salariaților români, a capitalului românesc și încurajează capitalul străin… se mai spune în documentele depuse.

Mircea Geoană este președintele PSR.

La începutul lui ianuarie a fost lansată Platforma România Noastră. Alături de inițiatori, s-au aflat o serie de parlamentari între care Oana Niculescu Mizil, Radu Popa, Dan Tătaru, Cătălin Croitoru, Petre Petrescu Florentin Gust, Valer Marian. Între inițiatorii grupului, se mai află consilierii lui Mircea Geoană și Marian Vanghelie, Ana Cătăuță și Bogdan Georgescu.

Într-o intervenție telefonică la postul B1 Tv, deputatul Florentin Gust a declarat că partidul se bazează în acest moment pe 20 de parlamentari.

1 comentariu la “OFICIAL Cum se va numi partidul lui Mircea Geoană. Numărul de parlamentari pe care se bazează

  1. Hai nu te mai obosi nea Mircea ca intre timp aliatul da cu subsemnatul iar plevusca de parlamentari strinsa se va risipi ca denusa in vint daca nu mai exista finantare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *