Skip to content
Politică

OFICIAL Dezbatere Klaus Iohannis-Victor Ponta, runda a doua

După ce marți seara a avut loc prima confruntare între cei doi candidați care au rămas în cursa pentru scaunul de la Cotroceni, miercuri Klaus Iohannis și Victor Ponta se vor întâlni din nou.

Klaus Iohannis a confirmat participarea la dezbaterea de la B1TV, au declarat, pentru PSnews.ro, surse din staff-ul de campanie al lui Iohannis.

Cei doi contacandidați vor participa la B1TV, iar dezbaterea va fi moderată de Mădălina Pușcalău. Dacă Victor Ponta a anunțat de mai bine de o săptămână că va participa la patru dezbateri înainte de turul II, Iohannis a refuzat prima dezbatere, la a doua și-a anunțat participarea înainte cu doar două ore, ceea ce ar putea părea ca o decizie de ultimă oră, iar la cea de-a treia dezbatere staff-ul de campanie al candidatului ACL a anunțat miercuri dimineața participarea la confruntare.

Până acum Iohannis a acceptat dezbaterile de la televiziunile anti-guvernamentale. Rămâne de văzut dacă candidatul ACL va accepta și ultima confruntare, la Antena 3, acolo unde a refuzat să participe la vreo emisiune în toată campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *