Skip to content
Politică

Oficial Mazăre nu mai este edilul Constanței

Oficial, Radu Mazăre nu mai este edilul Constanței.

Prefectul judeţului Constanţa, Constantin Ion, a semnat, vineri dimineaţă, ordinul de încetare a mandatului de primar al lui Radu Mazăre, după ce acesta şi-a prezentat demisia din funcţie.

„Având în vedere demisia domnului Radu-Ştefan Mazăre din funcţia de primar al Municipiului Constanţa, înregistrată la Primăria Muncipiului Constanţa, procesul-verbal al şedinţei Consiliului Local al Municipiului Constanţa prin care se ia act de demisia primarului şi referatul Secretarului Municipiului Constanţa, înregistrat la Instutuţia Prefectului-Judeţul Constanţa, astăzi, prefectul judeţului Constanţa, domnul Constantin Ion, a emis ordinul nr. 261/05.06.2015 prin care se constată încetarea de drept a mandatului Primarului Municipiului Constanţa, domnul Radu-Ştefan Mazăre, urmare a demisiei acestuia”, potrivit unui comunicat al prefecturii.

Pasul următor este ca ordinul să-i fie comunicat de către Compartimentul controlul legalităţii actelor şi contencios administrativ lui Radu Mazăre, dar şi Inspectoratului General al Poliţiei Romane, Consiliului Local al Municipiului Constanţa, Secretarului Municipiului Constanţa şi Ministerului Afacerilor Interne, potrivit b1.ro.

Mazăre a demisionat în 22 mai din funcția de primar al Constanței, explicând că în acest fel își cere iertare pentru greșelile făcute și spune că „dorinţa sa de a face bine oraşului şi locuitorilor săi nu justifică nedreptăţile, stresul şi chinul” la care este supus de „atâta vreme”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *