Skip to content
Societate

Oficial: Nelu Ploieșteanu a murit infectat cu COVID-19. Familia a fost informată că trebuie să-l înmormânteze de urgență

facebook
" "

Medicii confirma ca Nelu Ploiesteanu avea COVID-19 in momentul in care a decedat. Din acest motiv, trupul neinsufletit al artistului trebuie dus direct la cimitir, fara slujba in biserica.

Rezultatul testului pentru coronavirus a fost efectuat la Institutul de Cercetare Cantacuzino, potrivit Gandul.

Familia, care a cerut autopsia, vrand sa demonstreze ca lautarul nu mai era infectat in momentul decesului si sa ii faca, astfel, o inmormantare traditionala, trebuie astazi sa ridice trupul neinsufletit, aflat intr-un sicriu sigilat, si sa il ingroape de urgenta, asa cum s-a intamplat si in cazul Corneliei Catanga.

" "
" "

Conform regulilor pandemiei, la inmormantare pot participa cel mult 16 persoane.

Artistul va fi inmormantat la Cimitirul Straulesti 2, in locul de veci unde este inmormantat si Mihaita, baiatul lui care a murit in urma cu doi ani, la frageda varsta de 32 de ani. El suferea de un handicap si era mobilizat la pat.

Nelu Ploiesteanu ar fi trebuit sa fie inmormantat duminica, 4 aprilie. Familia sa a refuzat, insa, sa ridice trupul neinsufletit de la morga. Ei au cerut ca artistul sa aiba parte de o inmormantarea asa cum se cuvine. Pentru a putea face acest lucru, ei au solicitat autoritatilor un certificat. In document ar fi trebui sa scrie sa Nelu Ploiesteanu nu suferea de COVID-19 in momentul decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *