Skip to content
Politică

OFICIAL Noul USL a fost înființat

PSD, PLR, PC și UNPR au semnat acordul pentru înființarea USL 2.0. Semnarea protocolului a avut loc la Palatul Parlamentului și au fost prezenți premierul Victor Ponta, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Constantin, Gabriel Oprea și vicepremierul Liviu Dragnea.

Deși a fost prezenta la eveniment, Victor Ponta nu a semnat protocolul. Din partea PSD, protocolul a fost semnat de președintele executiv Liviu Dragnea.

”Domnul Traian Băsescu a spus că nu o să se facă niciodată Uniunea Social Liberală, și s-a făcut. Astăzi, domnul Klaus Iohannis a spus că nu o să se refacă niciodată Uniunea Social Liberală, că a murit, iar eu văd că suntem vii. Nu m-am gândit vreodată că, având sprijinul USL, eu voi și președinte, iar domnul Tăriceanu prim-ministru. Vă spun că USL a fost făcută de oameni, pentru oameni, nu ca anumiți să aibă niște funcții. (…) Am avut două promisiuni esențiale ale USL: să punem capăt unui regim politic. Și nu doar celui al lui Traian Băsescu, ci și al lui Blaga, Anastase, oameni pe care îi vedeți în aceste zile la televizor. USL a însemnat și o speranță de viitor pentru toți românii, că își vor primi înapoi salariile, pensiile, tot ce li s-a tăiat, că vom avea o economie productivă, că putem face agricultură. Votul de duminică este cel mai important. Aș vrea să-i rog pe toți românii, oriunde se vor afla, să vină la vot pentru că lupta nu este câștigată.”, a declarat Victor Ponta.

1 comentariu la “OFICIAL Noul USL a fost înființat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *