OFICIAL Unul din greii PNL părăsește partidul. În ce formațiune politică se va înscrie

După ce la nivel parlamentar un număr foarte mare de senatori și deputați PNL au decis să meargă la partidul condus de Tăriceanu, odată cu publicarea ordonanței de urgență privind posibilitatea aleșilor locali se conturează un nou cutremur în rândurile PNL. De data aceasta printre aleșii locali.

După ce zilele trecute trecerea lui Marius Stan în barca UNPR era încă o știre neoficială, miercuri, fostul vicepreședinte al PNL a anunțat miercuri că urmează să părăsească oficial partidul.

Astfel, primarul Municipiului Galați a decis să fie printre primii care beneficiază de OUG-ul privind migrația aleșilor locali și a anunțat că va trece la partidul lui Gabriel Oprea.

Primarii care vor să treacă acum în barca puterii spun că în 2012 au fost aleşi pentru că au candidat din partea Uniunii Social Liberale.

„Acum, pentru că ordonanţa îmi permite, evident, îmi voi da demisia din PNL. Zilele următoare, nu sunt omul cu două feţe. Da, voi fi la UNPR, asta înseamnă o construcţii viitoare care, cel mai probabil, va însemna un nou USL”, a spus Marius Stan, primarul oraşului Galaţi, la Digi24.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL