Skip to content
" "
Politică

Oficialii din Budapesta, jigniri către autoritățile române în cazul Beke Istvan

Oficialii din Budapesta, jigniri către autoritățile române în cazul Beke Istvan.

Astfel, preşedintele Comisiei pentru Securitate Naţională din Parlamentul maghiar a cerut anchetatorilor români să stabilească dacă nu cumva atentatul terorist dejucat de autorităţi la Târgu Secuiesc pe 1 Decembrie nu este doar „un caz inventat piesă cu piesă”.

Oficialul maghiar crede că Beke Istvan, acuzat că se pregătea să detoneze o bombă de ziua naţională şi aflat în arest preventiv, ar putea fi victima unui „caz inventat piesă cu piesă” şi că anchetatorii români trebuie să stabilească dacă atentatul cu bombă dejucat de Ziua Naţională a României a reprezentat o „ameninţare reală”.

Zsolt Molnar se referea la cazul lui Beke Istvan Attila care, potrivit autorităţilor române, voia să realizeze un dispozitiv exploziv care să poată fi acesat de la distanţă şi să îl amplaseze într-un coş de gunoi din centrul municipiului Târgu Secuiesc, aproape de traseul de deplasare al paradei militare de 1 decembrie, apoi să se spună că localitatea „a fost atacată de terorişti”.

Beke Istvan este acuzat de acţiuni împotriva ordinii constituţionale şi nerespectarea regimului materiilor explozive, potrivit romaniatv.net.

" "
" "

2 comentarii la “Oficialii din Budapesta, jigniri către autoritățile române în cazul Beke Istvan

  1. Vai, dar cum asa, nu se sesizeaza CSM-ul, Inspectia Judiciara, SRI-ul in campul sau tactic, doamnele Kovesi, Gorghiu, Macovei, domnii Iohannis, Blaga, Dragnea, ca e o nepermisa incluziune a astora in actul de justitie al unui stat membru UE, care aduce atingere maretului stat de drept romanesc ??? Sau la unguri nu se pune ? Sau se pune la fel de mult ca si readucerea in tara a fugarului ala UDMR-ist aciuat la Budapesta de frica justitiei ? Pai daca da, atunci e bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *