Skip to content
Societate

Oficialii Petrotel Lukoil: Pentru că procedurile de alertă ISU au generat panică, dorim să vă asigurăm că nu există riscuri şi nici depăşiri pe staţiile de mediu

ISU Prahova

Compania Petrotel Lukoil dă asigurări că „nu există riscuri” în urma incendiului produs la instalaţia de cocsare din incita rafinăriei care funcţionează în municipiul Ploieşti, în cartierul Mihai Bravu. „Pentru că procedurile de alertă ISU au generat panică, dorim să vă asigurăm că nu există riscuri şi nici depăşiri pe staţiile de mediu, angajaţii desfăşurându-şi activitatea în mod normal”, au scris oficialii rafinăriei pe Facebook.

În condiţiile în care locuitorii din municipiul Ploieşti au primit, marţi, un mesaj Ro-Alert din partea autorităţilor, în care li se recomanda să rămână în locuinţe şi să închidă etanş ferestrele, pentru că la rafinăria Petrotel Lukoil izbucnise un incendiu „cu degajări mari de fum”, oficialii rafinăriei susţin că incendiul nu a avut „implicaţii care să reprezinte un risc pentru angajaţi şi comunitate”.

„Angajaţii şi comunitatea din preajma rafinăriei nu au fost niciun minut în pericol. Pentru că procedurile de alertă ISU au generat panică, dorim să vă asigurăm ca nu există riscuri şi nici depăşiri pe staţiile de mediu, angajaţii desfăşurându-şi activitatea in mod normal”, au scris oficialii rafinăriei Petrotel Lukoil pe Facebook.

Conform acestora, incendiul a fost stins în 16 minute. Oficialii companiei nu au dat date privind posibilele cauze ale izbucnirii incendiului, menţionând că „se efectuează cercetări privind cauzele declanşării” focului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *