Skip to content
Europa

Olanda impune noi reguli pentru intrarea în ţară

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Olanda impune noi reguli de călătorie, iar călătorii care vor să plece în Amsterdam vor trebui să se prezinte la îmbarcare cu un test antigen negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 4 ore înainte.

Prezentarea acestui test antigen este obligatorie începând din 23 ianuarie 2021 (00:00 local Amsterdam), potrivit ultimelor decizii emise de autorităţile olandeze, a anunţat vineri TAROM.

" "
" "

Stimaţi pasageri, Conform ultimelor decizii emise de către autorităţile olandeze vă comunicăm faptul că toţi pasagerii care intenţionează să călătorească spre AMS au nevoie de un Test Antigen Negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcarea către această destinaţie”, a anunţat Compania TAROM pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei citate, prezentarea acestui test antigen este obligatorie începând din 23 ianuarie 2021 (00:00 local Amsterdam), fiind necesară şi pentru pasagerii de tranzit! Şi avertizează că în cazul în care pasagerii nu prezintă un Test Negativ Antigen COVID-19, accesul le va fi restricţionat.

De asemenea, TAROM informează că va opera zborul RO361 Bucureşti OTP – Amsterdam AMS de mâine, 23 ianuarie 2021, cu amendamentul că pasagerii trebuie să prezinte la îmbarcare Testul Negativ Antigen COVID-19.

Şi întrucât cele mai recente măsuri anti-COVID-19 sunt discutate în prezent în parlamentul olandez, informaţiile prezentate ar putea suferi modificări, iar dacă se vor impune noi măsuri sau se vor modifica cele prezentate, compania aeriană dă asigurări că va informa în consecinţă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *