Skip to content
Politică

Olguţa Vasilescu, atac dur la adresa PNL

" "

Vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu a criticat dur, duminică, comportamentul PNL la votarea bugetului.

PSD a acceptat și amendamentele opoziției, cu toate acestea și în comisii și în plen, proiectul de buget nu a primit votul celor de la PNL. Să nu îți votezi propriile amendamente este un gest care depășește orice normă de logică politică” a declarat Olguța Vasliescu, vicepreședinte PSD.

" "
" "

Opoziția a rămas blocată într-un discurs lipsit de logică și bun-simț. Dacă pentru cei de la PNL creșterea locurilor de muncă, majorarea bugetelor pentru investiții, creșterea salariilor profesorilor și medicilor sau creşterea pensiilor sunt pomeni electorale nu văd cum i-am putea convinge să voteze ceva în interesul românilor„, a punctat primarul Craiovei.

Cred că acum românii s-au convins cât sunt de mincinoşi aceşti indivizi proaspăt vopsiţi în PNL. Toată campania de la prezidenţiale au ţipat că se vor mări taxele şi nici nu vor fi date «pomenile electorale». Uite că nu a crescut nicio taxă, iar promisiunile lui Victor Ponta au fost îndeplinite. De altfel, nici nu trebuie să ne mire că nu au votat bugetul acesta. Un buget bun, în opinia lor, ar fi un buget care bagă mâna în buzunarele românilor, care taie pensii, salarii, care taie de la alocaţiile sugarilor. Că doar asta ştiu să facă şi asta au făcut!„, a subliniat Olguţa Vasilescu, precizează romaniatv.net.

 

" "

1 comentariu la “Olguţa Vasilescu, atac dur la adresa PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *