Skip to content
Politică

Olguța Vasilescu demontează miturile: „M-am simțit bine în arest, condițiile nu sunt așa dure cum se spune”

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, demontează miturile.

După ce a fost plasată în arest la domiciliu, Olguța Vasilescu a declarat că s-a simțit bine în arest iar „condițiile nu sunt chiar așa dure cum se spune”.

„M-am simţit bine în arest, condiţiile nu sunt aşa dure cum se spune”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu atunci când a ajuns acasă.

Primarul Craiovei a fost plasat în arest la domiciliu, însă decizia nu este definitivă, iar Olguţa Vasilescu a anunţat deja că o va contesta.

„Timp de patru ani le-am spus angajaţilor, nu puneţi mâna pe bani, niciodată să nu luaţi mită pentru că nu are ce să vi se întâmple şi iată că eu nu am pus mâna pe bani şi cu toate acestea sunt nişte acuzaţii la adresa mea… E o perioadă meritată pentru mine din punct de vedere al familiei. Îmi luasem oricum două săptămâni de concediu pentru campanie, iar acum am o lună pentru familia mea”, a declarat Olguţa Vasilescu.

„Am fost foarte bine primită de toată lumea, de tot personalul, am stat în cameră cu două doamne foarte drăguţe care m-au făcut să mă simt bine”, a mai declarat Olguţa Vasilescu, potrivit romaniatv.net.

 

1 comentariu la “Olguța Vasilescu demontează miturile: „M-am simțit bine în arest, condițiile nu sunt așa dure cum se spune”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *