Skip to content
Politică

Olguţa Vasilescu, despre strategiile de campanie în cursa pentru prezidenţiale: M-am ocupat doar de mobilizarea filialelor partidului

Bogdan Danescu / InquamPhotos

Şefa campaniei electorale a Vioricăi Dăncilă, Olguţa Vasilescu, spune că nu s-a ocupat nici de strategiile de campanie şi nici nu a elaborat mesajele transmise de candidatul PSD în cursa pentru alegerile prezidenţiale, Vasilescu afirmând că ea s-a ocupat doar de menţinerea legăturii cu partidul şi cu cei din teritoriu.

„Cu siguranţă nu a jignit-o nimeni şi cu atât mai puţin eu. A dus o campanie cât se poate de bună pe potenţialul candidatului”, a declarat Olguţa Vasilescu, miercuri seară, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

„Nu i-am cerut nimeni demisia dintre membrii CEX-ului, toţi cei care am luat cuvântul şi ne-am dat demisia am spus că trebuie să fie o demisie colectivă având în vedere că sunt mai multe greşeli pe care le-am făcut, toată această conducere colectivă, în ultimul timp, nu numai în campanie şi înainte”, a mai spus fostul şef de campanie al Vioricăi Dăncilă.

„Eu m-am ocupat doar de mobilizarea filialelor partidului şi pot să spun că au fost scoruri bune”, a spus ea.

Vasilescu a menţionat că Doljul este pe primul loc dintre judeţe „ca şi număr total de voturi” şi a acuzat că au fost în PSD primari care în opinia sa „nu au dat la potenţialul pe care-l aveau”.

„Nu poţi să spui că un primar care ia 50 la 60 la sută la alte cicluri de alegeri pierde cu şapte la sută sau zece la sută”, a spus Vasilescu.

Vasilescu a mai spus că nu are ce să le reproşeze liderilor judeţeni în ceea ce priveşte scorurile electorale.

Întrebată dacă va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei, Vasilescu a răspuns că o astfel de candidatură este „foarte posibilă”.

„Eu nu am niciun dubiu că anul viitor vom câştiga alegerile”, a mai spus Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *