Skip to content
Politică

Olguţa Vasilescu, după scandalul Bădulescu – Nicușor Dan: ”Ce e puişorilor? Aţi uitat cum faceaţi când eram noi la guvernare?”

www.radiohit.ro

Deputatul PSD Olguța Vasilescu a reacţionat, vineri, după scandalul dintre Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan.

”Ce e puişorilor? Aţi uitat cum faceaţi când eram noi la guvernare? Cum ţipaţi? Cum înjuraţi? Cum vă tavăleaţi pe jos? Nu vă place de Bădulescu? E «prost crescut»? «Nu se face aşa ceva»? Cereţi respect? Păi o să primiţi respect fix cât aţi arătat şi voi altora… ”, a scris, vineri, pe Facebook, Lia Olguţa Vasilescu.

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat, vineri, o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. Dan a făcut bilanţul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Bădulescu că minte.

Un motociclist care a susţinut că a stat o oră în trafic i-a strigat lui Bădulescu: ”V-aţi bătut joc de noi”. Viceprimarul a acuzat că bărbatul a fost plătit să spună asta de către organizatorii evenimentului.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, susţine că va depune plângere penală în urma incidentelor care au avut loc la conferinţa de presă organizată vineri de Nicuşor Dan. Bădulescu susţine că a fost bruscat de către Nicuşor Dan, dar şi că a fost ameninţat că i se ”taie beregata” de către bodyguardul candidatului susţinut de PNL, potrivit News.ro.

1 comentariu la “Olguţa Vasilescu, după scandalul Bădulescu – Nicușor Dan: ”Ce e puişorilor? Aţi uitat cum faceaţi când eram noi la guvernare?”

  1. Oh look, the idiot redhead has her hair on fire again!
    Another retard from PSD who some people actually listen to? Pathetic……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *