PSnews

Recent

Olguța Vasilescu le dă peste nas liberalilor: Este exclus să acordăm al 13-lea salariu

aktual24.ro

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu a declarat miercuri situația actuală privitoare la Noua Legea a pensiei, respectiv cea de-a 13-lea pensie.

Din acest punct de vedere, se pare că Noua Lege a pensiei urmează să intre în vigoare la 1 decembrie 2017, iar potrivit declarațiilor ministrului Muncii, toate inegalitățile din sistemul de pensii din România vor fi rezolvate, potrivit romaniatv.net.

Pe de altă parte, Guvernul Tudose precizează că nu există suficienți bani pentru a plăti cea de-a 13-a pensie, aspect confirmat și de ministrul Muncii, Olguța Vasilescu.

Este exclus să acordăm al 13-lea salariu pentru că avem deja o lege a salarizării în vigoare care are ca şi termen de implementare definitivă anul 2022 şi până atunci nu se pune problema să fie al 13-lea salariu, deşi creşterile sunt foarte mari. În ceea ce priveşte a 13-a pensie, a fost cerută în spaţiul public de câteva organizaţii de pensionari, preferăm însă ca banii pe care îi avem să îi împărţim pe 12 luni pentru toată lumea” a spus minustrul Muncii

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi