Skip to content
Politică

Olguța Vasilescu nu rămâne fără reacție. Ce spune despre dezvăluirile lui Ponta

romaniatv.net

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, duminică, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a comentat afirmațiile făcute de fostul premier Victor Ponta.

Amintim că Victor Ponta a dezvăluit vineri că procurorii DNA i-au pregătit un flagrant lui Liviu Dragnea pe vremea când acesta era vicepremier şi ministrul al Dezvoltării, dar în cele din urmă în acesta a picat secretarul de stat Valentin Preda şi un om chiar din DNA.

În acest context, Olguța Vasilescu a susţinut că o situaţie similară a fost şi în dosarul ei, iar în instanţă judecătorul a eliminat rapid această probă.

„Știa, am înțeles! Dar care “flagrant”? De fapt era o provocare! Unui secretar de stat i se dau niște documente care, chipurile, ar fi interesante pentru Dragnea și secretarul de stat da fuga sa le ducă, sa-și facă și el o relație mai buna cu șefii… O asemenea provocare au încercat procurorii și in dosarul meu. Eliminată scurt de instanța! Așa cum ar trebui eliminată orice proba fabricata…”, a scris Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *