Skip to content
Politică

Olguța Vasilescu, „obiectul” dosarului TelDrum: „bombă” care o sa se fâsâie!

craiovaforum.ro

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a comentat, luni, pe pagina personală de Facebook, informațiile apărute în presă, potrivit cărora procurorii craioveni au declinat către Parchetul General dosarul Tel Drum, în care anchetau circumstanțele în care au fost realizate lucrări fără autorizație într-un proiect cu fonduri UE de 8,9 milioane de euro.

Motivul? Olguța Vasilescu, <<persoana care face obiectul dosarului>>, a devenit între timp deputat și ministru”, scriu jurnaliştii de la publicaţia Gazeta de Sud.

Olguța Vasilescu, însă, precizează că întreaga informație nu este decât o ”bombă care o să fâsâie repede” și o ”furtună într-un pahar cu apă”, precizând că soluționarea dosarului nu poate atrage altceva decât maximum o amendă.

„Ministrul Muncii vizat intr-un dosar penal cu finantari ilegale, pe fonduri europene”, „Olguța agățată intr-un dosar Teldrum” etc. Titluri de azi… Nu va faceți iluzii, ca e o noua „bomba” care o sa se fâsâie repede. Concret: un inspector ISC Dolj a depus o plângere penală ca pe un bulevard s-a lucrat fără autorizație de construcție. Autorizația a existat pana la încheierea contractului de finanțare și nici nu s-ar fi putut demara lucrări de construcție in lipsa ei, pentru ca nu s-ar fi putut elibera fondurile europene altfel. De altfel, alți inspectori ISC au semnat la toate fazele determinante, mai puțin ultimul care a semnat o plângere la parchet. S-a lucrat după un proiect tehnic licitat înainte sa fiu eu primar, constructorul executând exact lucrările licitate. Nimic altceva! Furtuna intr-un pahar cu apa, un dosar care se poate soluționa maxim cu o amenda. Eu zic ca nici pe aceea nu o va lua cineva din primăria Craiova…”, a precizat Olguța Vasilescu pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *