Skip to content
Politică Video

Olguța Vasilescu, pronostic pentru alegeri: Posibil să ajungem la 50% singuri / EXCLUSIV

psnews.ro

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei și vicepreședinte PSD, a fost invitată joi în studioul PSnews.ro unde a vorbit despre strategia social-democraților pentru alegerile parlamentare din acest an.

Olguța Vasilescu este foarte încrezătoare în șansele PSD la aceste alegeri, dezvăluind că social-democrații pot obține chiar singuri un scor de 50%, în urma redistribuirii. Pe de altă parte, PSD va continua colaborarea cu ALDE și după alegerile parlamentare.

„Este foarte posibil (n.r. ca PSD să facă singur Guvernul) dacă ajungem undeva la 45%, ceea ce cred că se poate. Cu tot cu redistribuire să ajungem la 50% singuri”, a spus primarul Craiovei.

De asemenea, vicepreședintele PSD a precizat că „este foarte important ca partidele mici să nu reușească să treacă de pragul electoral, dacă vrem să ajungem la un scor care să ne ridice”. Primarul Craiovei mizează pe faptul că social-democrații vor reuși să crească după redistribuire.

Vă invităm să urmăriți materialul video, începând cu minutul 11:54, în care regăsiți declarațiile primarului de Craiova, Olguța Vasilescu:

 

2 comentarii la “Olguța Vasilescu, pronostic pentru alegeri: Posibil să ajungem la 50% singuri / EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *