Skip to content
Politică

Olguța Vasilescu, replică pentru Violeta Alexandru: ‘Lasă lecțiile și discursul politic de campanie că noi am fost răi și tu ești Zâna Bună a pensionarilor’

Bogdan Danescu / InquamPhotos

Violeta Alexandru a declarat, sâmbătă, la România TV că o decizie privind o altă creştere a pensiilor, pe lângă majorarea de 14% aplicată la 1 septembrie, va fi luată după încheierea acestui an, când Guvernul va avea o imagine asupra încasărilor de la buget în contextul crizei COVID.

De asemenea, ministrul Muncii a explicat că „ar fi o inconştienţă să decizi ce nu poate suporta bugetul, doar dintr-un calcul electoral”, acuzând că PSD doar „creează nişte speranţe”. Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, i-a dat replica pe Facebook.

Violeta, PSD a mărit cu 76 la sută pensia minimă și cu 60 la sută pensiile publice. Tu le-ai tăiat 26 la sută din cât scria în lege. Lasă lecțiile și discursul politic de campanie că noi am fost răi și tu ești Zâna Bună a pensionarilor, că nu ține! Sunteți de un an la guvernare și tot PSD e de vină pentru incompetența voastră? Hai, pa! Că pierdem timpul cu tine…”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *