Skip to content
Politică

Oliva Steer, declarație halucinantă: EPIDEMIA de rujeolă, declanşată INTENŢIONAT!

metropotam

Olivia Steer lovește din nou, opiniile sale, fără argumente, facând valuri pe Facebook. Partenera de viață a lui Andi Moisescu  a declarat pe contul său de facebook că de fapt cazurile copiilor cu rujeolă au apărut deoarece aceștia ar fi fost infestați artificial de către agenți dubli din Ungaria.

Un fapt este clar: de la începutul anului, s-au descoperit circa 4.000 de cazuri de rujeolă, din care 17 s-au finalizat, tragic, cu moartea bolnavilor. Totuşi, în ce stat European se mai înregistrează o epidemie de proporţiile astea? Niciunde! Informaţiile mele spun că infestarea s-a făcut ARTIFICIAL şi INTENŢIONAT de către agenţi cu dublă comandă, agenţi dubli, cum li se mai spune. La Arad şi Nădlac se îmbonlăvesc copiii dar peste graniţă la Nagylak, Mako sau Szeged nici unul? Şi ungurii au grad de vaccinare mai mic cu 10% decât românii. Valul de rujeolă a generat ceea ce se şi intenţiona: un val de emoţie uriaş care ar împinge opinia publică la acceptarea rapidă şi fără mari dezbateri a Legii vaccinării„, notează Olivia Steer pe facebook.

În contextul în care un cetățean din Timișoara – Corneliu Vaida – a primit o amendă de 900 de lei pentru că a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu mașini ale poliției locale, în cazul Oliviei Steer nici un reprezentant al Ministerului de Interne nu se sesizează pentru lansarea de informații nefondate, ce pot dezinforma și crea panică în rândul populației.

1 comentariu la “Oliva Steer, declarație halucinantă: EPIDEMIA de rujeolă, declanşată INTENŢIONAT!

  1. Nu a spus ea asta, ci NINEL PEIA, nimeni altul decat fostul deputat a lu peste prajit de Intelligence, legislatia 2012-2016, luptatorul luminii „anti Soros”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *