Skip to content
Sport

Olivia Steer aduce explicații: Se caută un țap ispășitor

metropotam.ro

Fosta moderatoare Olivia Steer, aflată în plin linșaj mediatic după pozițiile sale împotriva vaccinurilor și a medicamentelor, a mărturisit că este pasionată de tot ceea ce ţine de viaţa medicală şi că este dreptul ei să-şi expună părerile.

„Se încearcă să se găsească un ţap ispăşitor. Oamenii trăiesc într-o vreme în care se pot informa, este dreptul lor constituţional să se informeze. Oamenii deschid ochii şi află informaţii. (…) Ce fac eu nu contează. Să vorbim de vaccinuri. Există două tabere şi în rândul specialiştilor. Nu am studii medicale. Trebuie să asculţi ce spun ambele tabere din lumea medicală şi să le cântăresc, pentru că trebuie să iau decizii medicale în ceea ce îi priveşte pe copiii mei sau pe mine”, a declarat fosta prezentatoare, la Antena 3.

Olivia Steer susţine că un document în cazul Brădet ar fi fost şters de pe siteul Ministerului Sănătăţii, deşi se anunţa că vaccinurile erau vinovate pentru moartea micuţilor: „Eu în momentul de faţă nu sunt persoană publică din punct de vedere legal. Nu le îndeplinesc. Sunt persoană privată. Am dreptul să mă informez. Să am convingeri şi să le exprim liber. Sut consfiinţite de Constituţie. Toţi avem dreptul să avem păreri. Ministerul Sănătăţii încearcă să mă facă pe mine vinovată. Dar cu Brădetul? Copiii aceia au murit din cauza vaccinurilor aduse din Kazahstan şi nu a brânzei de la Bădet. Erau vaccinuri însemnate cu un cod special, care arătau că ele sunt mai mult experimentale şi acele vaccinuri au fost administrate la copii. Spune documentul de la Ministerul Sănătăţii, care a fost şters de pe site. Cu acele vaccinuri au fost vaccinaţi copiii de la Argeş. De aceea au murit”.

1 comentariu la “Olivia Steer aduce explicații: Se caută un țap ispășitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *