Skip to content
Sport

Olivia Steer, câștigătoarea titlului de „Gâscă a Fecundităţii Neamului”

www.evzmonden.ro

La Gala Hate Awards, ActiveWatch îi premiază pe „cei mai merituoşi protagonişti ai exprimării responsabile” şi expune ”cei mai stridenţi autori de mesaje de ură.”

Oliviei Steer, fostă prezentatoare TV, a primit titlul de ”Gâscă a Fecundităţii Neamului”, pentru campania ”vaccinare antitoleranţă faţă de comunităţile LGBT”. ActiveWatch a făcut referire la o declaraţie a Oliviei Steer cu privire  la ”ofensiva organizaţiilor LGBT” şi la o ”extincţia totală” la care s-ar putea ajunge.

Olivia Steer a primit titlul de ”Gâscă a Fecundităţii Neamului”, Coaliţiei pentru Familie i-a fost acordat premiul ”Vă declar hoţ şi hoţie”, iar Primăria Municipiului Bucureşti şi Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, au fost recompensaţi pentru ”Reparaţie morală Capitală” la Gala Hate Awards 2017, prezentată luni seară de ActiveWatch, la Teatrul Odeon din Bucureşti.

”Un nou gigantic pericol agită echilibrul emoţional al doamnei Olivia Steer: homosexualitatea. Olivia, asemeni gâştelor care au salvat Roma de gali, vrea să ne salveze de gay. Noul său front de luptă este o prelungire perfect logică a campaniei antivaccinare pentru că e limpede că dacă nu va fi stăvilită – cităm – «ofensiva organizaţiilor LGBT», poporul este ameninţat de «extincţia totală», o situaţie care o va lăsa pe Olivia fără obiectul de activitate, domnia-sa nemaiavând pe cine să apere de vaccinare”, a transmis ActiveWatch, potrivit News.ro

Coaliţiei pentru Familie i-a fost acordat premiul ”Vă declar hoţ şi hoţie”, deoarece, ”împreună cu tâlharii din politică, au reuşit să ne fure şi ultima speranţă că România se va moderniza vreodată”.

La acordarea acestei diplome, ActiveWatch a făcut o trimitere la faptul că în anul 2016 Coaliţia pentru Familie a strâns trei milioane de semnături pentru a modifica definiţia familiei din Constituţie.

Habotnica iniţiativă s-a bucurat de larga participare a partidelor şi instituţiilor laice din ţara noastră, care au demonstrat în aproape 3 decenii de democraţie că ştiu cum să fugă de problemele acute ale naţiunii”, a mai transmis ActiveWatch.

 

La Gala Hate Awards a mai fost acordat titlul ”Remus Cernea” ministrului Violeta Alexandru, pentru ”curajul şi consecvenţa” cu care susţine valorile societăţii deschise, a drepturilor fundamentale ale omului.

”Gaypride – Marşul diversităţii – este o fiesta de care cele câteva mii participanţi au început să se bucure cu adevărat. Între cei care au ţopăit, fluierat, dansat, scandat şi au plimbat drapelul multicolor s-au găsit, în fiecare an, şi câţiva parlamentari europeni şi ambasadori ai unor ţări cu societăţi descuiate. De la noi, singurul parlamentar care a participat cu consecvenţă emblematică a fost Remus Cernea. Anul trecut a fost, însă, unul special: locomotiva Gaypride a primit ajutor din partea unei vedete a muzicii pop – Andreea Bălan – şi, în premieră absolută, a primului demnitar în funcţie, doamna ministru Violeta Alexandru”, a transmis ActiveWatch.

 

Gala Hate Awards a fost completată de spectacolul ”Double Bind” de Kincses Reka si Alina Nelega, al Teatrului Naţional din Târgu Mureş, la sediul Teatrului Odeon din Bucureşti. Spectacolul de teatru este bazat pe experienţele de viaţă ale celor 11 actori români şi maghiari implicaţi.

ActiveWatch este o organizaţie de drepturile omului care militează pentru comunicare liberă în interes public. Prin direcţia sa anti-discriminare, este activă din anul 2004 în lupta pentru combaterea inechităţilor sociale, a rasismului, a discriminării şi a intoleranţei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *