Skip to content
Sport

Olivia Steer, noi declarații halucinante privind legea vaccinurilor: Este un abuz!

metropotam

Olivia Steer, invitată marți seară la emisiunea „Se întâmplă acum”, de la B1 Tv, a susținut declarații halucinante despre problema vaccinurilor și despre noua legea pusă în dezbatere de ministrul Sănătății privind sancționarea părinților care nu își vaccinează copiii.

Soția lui Andi Moisescu este cunoscută a fi  împotriva vaccinurilor și militează pentru ca părinții să nu-și vaccineze micuții pentru că acest lucru i-ar infesta pe copii cu virusuri.

Olivia Steer a declarat că Ministerul Sănătății face un abuz prin impunerea obligativității vaccinurilor, iar că legea este neconstituțională.

„Din principiu. Pentru că am terminat Dreptul și știu care sunt legile, care sunt drepturile mele. Tot ceea ce face Ministerul Sănătății, că ne tot amenință cu această lege a obligativității vaccinării, este un abuz. Tot ce face Ministerul Sănătății este un abuz. Să oblige pe cineva să se vaccineze sau să recurgă la orice procedură medical împotriva voinței lui sau împotriva voinței părinților, dacă vorbim despre un minor, este neconstituțional”, a afirmat Olivia Steer potrivit realitatea.net.

Moderatorul emisiunii, Tudor Barbu, i-a pus în vedere cazurile copiilor morți în urma epidemiei de rujeolă din România. Olivia s-a arătat sceptică, susținând că nu există dovezi cum că rujeola a fost adevăratul motiv al decesului copiilor, învinuind condițiile din spitalele din România.

„Acestea sunt doar niște declarații politice. A văzut cineva vreo dovadă că acești copii au murit într-adevăr de rujeolă? Avem buletine de la medicina legală? Nu am văzut și nu au fost oferite niciodată publicului aceste dovezi. Am văzut doar că acești copii au murit în spital, așa că eu, care știu care e situația spitalelor din România, sunt foarte suspicioasă cu privire la această declarație. Cred că fie e vorba de o infecție intraspitalicească sau de malpraxis. Dacă un copil este într-o mașină, pe stradă, are rujeolă și moare în accident de circulație, Ministerul Sănătății va spune că a murit din cazua pojarului pentru că avea virusul.”, a susținut Olivia Steer.

Soția lui Andi Moisescu a declarat că deși și-a vaccinat și ea copiii, a oprit la timp aceste proceduri: „Mi-am vaccinat copiii până la un moment dat, când am aflat toate informațiile pe care le știu astăzi. Care este motivul pentru care aș accepta ca băieții mei să fie vaccinați cu substanțe extrem de toxice?!”, a adăugat Steer.

Olivia Steer a prezentat și o carte care îi susține afirmațiile, este vorba despre opera lui a lui Yehuda Shoenfeld, considerat în acest moment cel mai mare imunolog din lume, care a scris despre reacțiile adverse ale vaccinurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *