Skip to content
Olt Știri locale

Olt: 22 de persoane au fost evacuate după un incendiu izbucnit la un bloc din Slatina. Două persoane au fost duse la spital

Inquam Photos / Virgil Simonescu

Douăzeci şi două de persoane au fost evacuate joi dimineaţa, după ce a izbucnit un incendiu într-un bloc din Slatina. Două femei, aflate în apartamentul unde a avut loc incendiul, au fost transportate la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii Detaşamentului Slatina au acţionat joi dimineaţa pe strada Primăverii din Slatina, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate într-un apartament, cu degajări mari de fum. Concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului, pompierii au acţionat pentru evacuarea persoanelor aflate în locuinţe”, au precizat reprezentanţii ISU Olt.
Sursa citată menţionează că au fost evacuate 22 de persoane, iar două femei aflate în apartamentul unde se manifesta incendiul  au fost preluate de echipajele medicale.
Cele două femei, una în vârstă de 40 de ani, cu arsuri superficiale la nivelul feţei şi cealaltă, în vârstă de 78 de ani, fără urme vizibile de traumă, au fost transportate la UPU Slatina, scrie News.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *