Skip to content
Olt Știri locale

Olt: Incidenţa îmbolnăvirilor de COVID-19 a depăşit 5 la mie în municipiile Slatina şi Caracal

Inquam Photos / Octav Ganea

Incidenţa îmbolnăvirilor de COVID-19, cumulată în ultimele două săptămâni, a crescut, luni, la peste cinci la mia de locuitori în municipiile Slatina şi Caracal şi în alte opt localităţi, iar la nivelului judeţului a ajuns la 3,04 la mia de locuitori, cea mai mare de la începutul pandemiei, conform datelor afişate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt pe site-ul instituţiei.

Cele mai multe cazuri raportate la numărul de locuitori sunt la Cezieni (8,82 la mie), Studina (7,77), Deveselu (7,18), Traian (6,28), Spineni (5,86), Milcov (5,85), Făgeţelu (5,13), Slatina (5,12), Caracal (5,05), Tătuleşti (5,02), potrivit agerpres.

În alte 16 localităţi din judeţul Olt incidenţa este între cinci şi trei la mia de locuitori.

Odată cu creşterea numărului de cazuri confirmate, a crescut şi cel al bolnavilor cu COVID-19 spitalizaţi, astfel că, luni, erau internaţi în spitalele din judeţ 230 de pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, cel mai mare număr de persoane infectate internate de la începutul pandemiei.

Reprezentanţii DSP Olt au precizat că, luni, în secţiile ATI sunt internaţi 24 de pacienţi cu COVID-19.

În judeţ au fost raportate luni 63 de cazuri noi de infectare confirmate şi trei decese ale unor pacienţi care prezentau şi alte afecţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *