Skip to content
Olt Știri locale

Olt: Patru gospodării au ars într-un incendiu izbucnit de la un televizor defect

vocea.biz

Patru gospodării au fost afectate de un incendiu izbucnit, joi, în localitatea Strejești, din județul Olt. Zeci de pompieri au luptat cu flăcările timp de patru ore. Vântul puternic a îngreunat intervenția și a contribuit la propagarea rapidă a flăcărilor.

Din fericire, nu există victime, ci doar pagube materiale.

Potrivit ISU Olt, în gospodăria de la care a izbucnit incendiul au ars două locuințe și bunurile din interiorul acestora.

În cea de-a doua gospodărie au ars o casă și bunurile din interior.

La cea de-a treia gospodărie au ars acoperișul casei pe o suprafață de 20 de metri pătrați, o bucătărie de vară, construită din lemn, electronice și electrocasnice din interior și două anexe gospodărești, iar la a patra gospodărie pagubele au fost minime, respectiv doi metri pătrați din acoperișul casei.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, au fost angrenați peste 20 de pompieri din cadrul ISU Olt și ISU Vâlcea, cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autospeciale de primă intervenție, un echipaj SMURD și o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime”, spun reprezentanții ISU Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un televizor lăsat în funcțiune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *