Skip to content
Politică

UPDATE S-a decis soarta lui Oltean. Ce au hotărât deputații juriști/ Oltean:”Mai mare umilință decât am suferit…”

UPDATE 13:20

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a decis în cazul lui Ioan Oltean. După ce a analizat cererea cu privire la arestarea preventivă a deputatului Ioan Oltean, Comisia Juridică a dat aviz pozitiv pentru arestarea lui Oltean. 

" "
" "

Comisia juridică a Camerei Deputaților se reunește miercuri pentru a analiza cererile cu privire la arestarea preventivă a deputaților Ioan Oltean și Cătălin Teodorescu și pentru a face rapoarte pe aceste solicitări.

Ioan Oltean s-a prezentat miercuri la Comisia juridică a Camerei Deputaților unde urmează să fie audiat.

Aici, deputatul liberal Ioan Oltean a declarat că nu dorește să fie salvat de colegii din Comisia Juridică, susținând că vrea să se salveze singur.

„N-am fost niciodata in localitatea Chitila si drept consecinta n-am fsot niciodata la biserica din Chitila. Nu l-am cunoscut niciodata pe denuntator, parintele Alexandrescu daca pot sa-i spun parintele Alexandrescu. As vrea sa ne referim la cele doua fapte, sa nu divagam. N-am fost sef nicaieri, decat presedinte de partid. Repet, va rog sa ma ascultati: va dau date despre cele doua informatii existente care mi se imputa, nu-mi cereti sa dau altceva decat ceea ce trebuie. Eu in fata Comisiei am prezentat probele din care rezulta in mod cert nevinovatia mea. N-am cerut sa ma apere nimeni, daca eu si avocatii mei nu ne putem apara. Mai mare umilinta decat am suferit zilele astea din cauza mass-mediei, nu se poate suferi”, a declarat Ioan Oltean.

" "

1 comentariu la “UPDATE S-a decis soarta lui Oltean. Ce au hotărât deputații juriști/ Oltean:”Mai mare umilință decât am suferit…”

  1. Chiar daca personajul asta este total insalubru, decizia deputatilor este la fel de mizerabila. De ce arestat preventiv si nu deferit justitiei adevarate, unde sa fie judecat de judecatori, nu de procurori, si eventual candamnat daca e gasit vinovat ??? Cica ar putea influenta mersul anchetei. Pai 5-6 ani cat l-au lasat organele abilitate sa zburde, nu s-au gandit la asta ??? Apoi, aia care l-au lasat sa fure in voia lui pe asta si pe multi altii, chiar nu or avea nici o vina ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *