Skip to content
Sport

Olteanul Ionuț Rada: ”Voi susține mereu CFR Cluj”

Ionuț Rada are inima împărțită la meciul de duminică, dintre CFR Cluj și CSU Craiova, partidă care poate decide campioana acestui sezon.

În prezent jucător la Sănătatea Cluj, în Liga a treia, el a debutat în fotbalul mare la ”juveți”, dar cei mai frumoși și prolifici ani i-a petrecut în Gruia, acolo unde a atins cele mai înalte culmi de performanță.

”Îmi doresc ca CFR să câștige campionatul, iar Craiova să rămână pe locul trei, nu știu ce rezultat este nevoie pentru ca ambele echipe să-și atingă obiectivele, dar asta este ceea ce vreau” – Ionuț Rada, campion al României cu CFR Cluj.

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani mărturisește că va fi pe stadion la ultimul meci al clujenilro de pe teren propriu și recunoaște că inevitabil va fi invadat de amintiri.

” Voi fi mereu suporterul CFR-ului, indiferent ce se va întâmpla. Primul meu titlu câștigat în România cu CFR, participările și golurile din Liga Campionilor, cele zece puncte făcute în această competiție și oamenii cu care am lucrat – toate acestea sunt amintiri pe care nu le voi uita niciodată” – Ionuț Rada, campion al României cu CFR Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *