Skip to content
Politică

Olympus Brașov, luată la purificat. Ce au descoperit inspectorii

După ce 17 elevi din comuna județeană Pechea au ajuns la spital în urma unei toxiinfecții alimentare de la laptele oferit prin programul „Cornul și laptele”, inspectorii de la protecția consumatorilor Brașov au luat măsuri.

Astfel, aceștia au luat luat la purificat fabrica de lactate din județul Brașov, potrivit Romaniatv.net

" "

Am făcut un control la fabrica Olympus. Nu am descoperit nereguli sau aspecte care să pună probleme. S-au prelevat probe şi urmează să se efectueze analize de laborator la începutul săptămânii viitoare. Rămâne de văzut exact unde au apărut problemele, deoarece Olympus nu are contract direct, iar livrarea laptelui se făcea prin intermediar„, a declarat pentru Sorin Susanu, şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov.

Totodată, acesta a explicat că pot apărea probleme şi în timpul manipulării, transportului şi depozitării laptelui.

De exemplu, dacă arunci cutia de lapte într-o maşină, aceasta se poate fisura şi dacă prinde aer în 3 – 4 zile pot apărea modificări, iar laptele nu mai este conform. Nu ne putem arunca în afirmaţii să spunem că ei sunt de vină, pentru că s-ar putea să nu fie aşa. Urmează să comunicăm rezultatele finale după ce se efectuează şi testele de laborator„, a mai declarat Sorin Susanu.

 

" "

1 comentariu la “Olympus Brașov, luată la purificat. Ce au descoperit inspectorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *