Skip to content
Politică

Omar Hayssam consideră că Munaf ispășește „nevinovat o sentință nedreaptă”

Omar Hayssam a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care comentează acțiunea autorităților române de a-l aduce în țară pe Mohammed Munaf.

Omar Hayssam consideră că Munaf ispășește „nevinovat o sentință nedreaptă”, precizând că „momentul adevărului se apropie inevitabil”, iar adevărul îi este favorabil.

Redăm mai jos mesajul complet publicat de Hayssam pe pagina sa de Facebook:

„Munaf a ajuns în țară! În sfărşit. Mi-e greu să mă bucur cu toată inima, e vorba de un cunoscut al meu, un apropiat adus să ispăşeasca nevinovat o sentința nedreaptă… Mi-e greu sa nu mă bucur, văzănd că momentul adevărului se apropie inevitabil, iar adevărul îmi este fara îndoială favorabil.

Văd că multă lume se bucură iar în ceea ce îi priveşte pe unii mă întreb dacă bucuria lor e sinceră sau lucidă…

Salut acțiunea autorităților române! Eficiența dovedită a aparatului de Stat, este benefică pentru reputația patriei mele şi, mesajul clar că nimeni nu se poate sustrage justiției şi rigorilor legii nu poate fi interpretat decât cu solidaritate şi măndrie națională. Vorbesc în cunoştința de cauză şi, deşi sunt într-o poziție ironică rostind acestea, nu există nici un dram de sarcasm sau nesinceritate în cele afirmate.

Cum nimic nu este întămplător în această lume iar dreptatea şi adevărul sfărşesc întotdeauna prin a se afirma răspicat, am un sentiment de bine. Speranța mi-e mai vie, detenția mai usoară. Cred ca voi fi liber, la fel şi Mohammed Munaf. Faptul ca este închis este trist dar necesar pentru a-i schimba statutul de fugar, urmărit de eterna suspiciune a vinovăției şi de anatema terorismului. Ca să cureți o rană trebuie să o deschizi. Dar durerea e prețul necesar vindecării.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *