Skip to content
Politică

Omerta la TVR. Singura televiziune care NU a preluat dezbaterea dintre prezidențiabili

Marți seară, de la ora 21.00, a avut loc prima dezbatere televizată la Realitatea TV dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta. Toate televiziunile de știri au preluat confruntarea dintre cei doi contracandidați rămași în cursă pentru prezidențiale, mai puțin una.

TVR 1 nu a preluat dezbaterea de la Realitatea TV dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis, deși Stelian Tănase, președintele Director General al TVR, dorea o dezbatere la Televiziunea Națională. La TVR 1, la ora 21.00, a fost difuzată emisiunea „Președinte pentru România”, avându-l ca moderator pe Sorin Avram.
În urmă cu câteva zile, Stelian Tănase le-a transmis celor doi finaliști aflați în cursa pentru Președinție, Victor Ponta și Klaus Iohannis, o invitație de a participa la o dezbatere electorală organizată de Televiziunea Română, atrăgându-le atenția că trebuie să înțeleagă că, în spiritul democrației, spațiul public are nevoie de astfel de înfruntări „lămuritoare”, scriu jurnaliștii dcnews.

Nu este primul episod de acest fel la TVR 1. În 2003, când a avut loc invazia Irakului, Televiziunea Română nu a transmis imaginile, ci a preferat să continue difuzarea emisiunii „Surprize, surprize”.

1 comentariu la “Omerta la TVR. Singura televiziune care NU a preluat dezbaterea dintre prezidențiabili

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *