Skip to content
Politică

„Omul cu șobolanii!” Orban îl plesnește pe Dragnea după declarațiile despre UE și NATO

agerpres.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, îl plesnește pe omologul lui din PSD, Liviu Dragnea, după declarațiile acestuia despre UE și NATO.

Mai precis, liderul Partidului Național Liberal l-a acuzat luni pe cel din Partidul Social Democrat că este „împotriva apartenenței României la UE și la NATO” și l-a numit „omul cu șobolanii”, sfătuindu-l să se lase de politică, informează Pro TV.

Orban a susținut că Dragnea nu înțelege că România are și obligații față de NATO și UE, pe lângă „multele drepturi pe care le avem”.

„Liviu Dragnea este împotriva apartenenței României la UE și la NATO. Cum altfel poate fi calificată declarația sa, privitoare la responsabilitatea UE și NATO și la finanțarea așa-zisului stat paralel, inventat de Liviu Dragnea?

Dragnea nu înțelege că România este membru al Uniunii Europene, că România este membru al NATO și că datorită poziției noastre de membri ai Uniunii Europene și ai NATO avem niște obligații, pe lângă foarte multele drepturi pe care le avem, obligații pe care trebuie să le respectăm ca și țară”, a afirmat Orban.

Reacția lui vine după ce duminică seară Dragnea declarase la Antena 3 că, prin mitingul PSD de sâmbătă, a vrut să le partenerilor străini ce înseamnă statul paralel, pe care „parțial l-au finanțat și susținut”.

În altă ordine de idei: epitelul „omul cu șobolanii” vine după ce același Liviu Dragnea s-a referit de mai multe ori, în mod public, la foștii premieri PSD Victor Ponta și Mihai Tudose folosind cuvântul „șobolani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *