Skip to content
Societate

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, condamnat în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanța, a fost arestat în Italia

B1

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor frauduloase de plaje şi terenuri din Constanţa, a fost arestat, luni, la Napoli, în Italia.

Săvulescu părăsise țara înainte ca magistrații să-l condamne.

Săvulescu a primit 5 ani şi 6 luni de închisoare în acelaşi dosar în care Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani, iar Cristi Borcea şi Nicuşor Constantinescu câte 5 ani cu executare.

Dragoş Săvulescu este cunoscut drept un membru al „Grupului de la Monaco” în care se găsesc afacerişti celebri precum Dragoş Dobrescu, Puiu Popoviciu, Bebe Ionescu sau Bogdan Buzăianu.

În urmă cu un deceniu, Săvulescu era poreclit ”Samuraiul” și se afișa mereu înconjurat de bodyguarzi, la volanul unor mașini scumpe și deținea apartamente în zonele de lux ale Capitalei. Fostul acționar de la Dinamo s-a îmbogățit din afaceri din energie și din tranzacții cu terenuri obținute într-un mod controversat.

Cu o avere estimată la 10 milioane de euro, de-a lungul timpului, el și-a cheltuit banii pe autoturisme extravagante ca Lamborghini LP640 Roadster, un Porsche GT, o limuzină Mercedes S65 AMG şi un SUV Mercedes G55 AMG. În același timp, el este proprietarul unui salon auto de lux, scrie B1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *