Skip to content
Societate

Omul de afaceri Eduard Mihai Dinu câștigă procesul cu Agenția de presă R News: Dispozitivul hotărârii judecătorești definitive

judecata telegrafonline

Omul de afaceri Eduard Mihai Dinu câștigă procesul cu Agenția de presă R News. Mai jos dispozitivul sentinței nr. 2121/2020, astfel cum a fost pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București și rămasă definitivă prin respingerea apelurilor si a recursului:

”Admite în parte cererea formulată de reclamantul DINU EDUARD MIHAI în contradictoriu cu pârâţii: BARBU COSTEL şi AGENŢIA DE PRESĂ RNEWS SRL. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamant a sumei de 1.000 euro (echivalentul în lei la cursul BNR de la data plăţii), reprezentând daune morale. Obligă pârâtul Agenţia de presă Rnews SRL să şteargă postările cu conţinut defăimător cu privire la reclamant de pe site-ul PSnews.ro Obligă pârâţii să publice, pentru o perioada de 15 zile, dispozitivul hotărârii judecătoreşti definitive, conform exemplarului pus la dispoziţie de către instanţă, într-un ziar de largă audienţă şi pe site-ul psnews.ro. Ia act că reclamantul nu a solicitat cheltuieli de judecată Cu cerere de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 16.03.2020.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *