Skip to content
Economie

Omul de afaceri Murad Mohammad vrea să păstreze 90% dintre angajaţi şi să deschidă centre de ajutor social la Constanţa şi Mangalia

facebook

Omul de afaceri Murad Mohammad, care deţine mai multe hoteluri atât în Bucureşti cât şi pe litoral, a anunţat pe contul său personal de Facebook, că încearcă să păstreze contractele de muncă a cel puțin 90% dintre angajații actuali în cadrul companiilor sale.

Trăim momente de disperare. Nimeni nu știe ce va urma, ce va fi mâine, poimâine. Oare este un test de autoevaluare sau este un blestem pentru păcatele făcute de noi însuși? Mulți dintre noi se află în spitale, alții mai norocoși în carantină și alții mai fericiți în izolare. Iar cei liberi se simt binecuvântați. Lăsând la o parte aceste lucruri, eu declar că nu mă voi da la o parte în a-mi asuma responsabilitatea în fața comunității în care trăiesc. Întotdeauna voi fi alături de oameni, indiferent de statului meu, voi veni în ajutorul lor și mă voi lupta ca să nu desfac niciun contract de muncă, cel puțin voi ține peste 90 % din personalul pe care îl avem până nu voi mai putea continua”, a scris Murad Mohammad.

El susține că va deschide în următoarele zile, în Constanța și Mangalia, două centre de ajutor social pentru persoanele care au venituri până în 1200 de lei:

Mă implic în foarte multe proiecte care au nevoie de sprijin și voi veni în continuare în sprijinul pensionarilor, în mod special celor din Constanța și Mangalia, astfel încât în următoarele 3 zile vom deschide 2 centre de ajutor social pentru persoanele care au venituri până în 1200 de lei. Nu voi cere statului român să rămână sigur în această sfântă luptă. Cu toate că sunt foarte mirat de felul în care gestionează guvernul această criză, prin lipsa de comunicare cu mediul privat, întârzierile în luarea deciziilor și mai mult bâlbâială în ce privește măsurile în special economice care ne privesc pe noi. Am comunicat acum 3 saptămâni că ne vom trezi cu sute de oameni în șomaj lucru care se întâmplă astăzi și confirm că nu am avut parte de nicio comunicare cu instituțiile abilitate pentru aceste probleme. Iar această pastilă de șomaj tehnic, mai mult seamănă cu o aspirină pentru un bolnav de cancer”, spune Murad Mohammad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *