PSnews

Recent

Omul din spatele unei organizări impecabile. Cine a coordonat funeraliile Regelui Mihai FOTO

Au fost câteva zile de foc pentru cei care s-au ocupat de organizarea impecabilă a funeraliilor Regelui Mihai.

Însă, uriașul efort de organizare a fost coordonat de un singur om: primul general turc al României, constănţeanul Gelaledin Nezir, scrie Libertatea.

Este vorba despre actualul șef de cabinet al lui Mihai-Viorel Fifor, ministru al Apărării, și anume generalul Gelaledin Nezir, un nume extrem de cunoscut tuturor celor din sistemul de apărare și nu numai.

 

Gelaledin Nezir a ocupat, pe rând, funcții importante în Ministerul Afacerilor Interne,  la MapN sau în Ministerul Justiției. Și-a început cariera de ofițer  în 1987, în cadrul Ministerului Apărării Naționale, unde a fost, pe rând, comandant de pluton, locțiitor al comandantului Regimentului 40 Mecanizat “Călugăreni”, comandant de pluton la Liceul Militar de Marină “Alexandru Ioan Cuza”, din Constanța, ofițer cu probleme de evidență și mobilizare la Statul Major al Marinei Militare, șef al compartimentului de Relații Publice al Statului Major General, director al Direcției de Comunicare și Relații Publice a MApN, consilier al șefului Statului Major General, consilier al ministrului apărării, locțiitor al comandantului Școlii de Aplicație pentru logistică “General Constantin Zaharia”.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi