Skip to content
Politică

Omul doi din PDL explică de ce PNL și PDL nu trebuie să preia acum guvernarea

Omul doi din PDL, secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, a precizat joi că membrii PNL nu își doresc în niciun fel preluarea guvernării în acest moment.

Liberalii nu doresc deocamdată să preia guvernarea, iar cei care cred că se dorește acest lucru pentru a fi schimbați prefecții se înșală, a declarat, joi, într-o conferință de presă secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur.

" "

Senatorul Gheorghe Flutur a precizat, joi, că PNL nu va prelua guvernarea, motivând că PSD trebuie să se achite de promisiunile electorale realizate în această campanie electorală.

”În această iarnă, vom vedea adevărata valoare a PSD, care a tot făcut promisiuni electorale. Dacă cineva crede că vrem să preluăm guvernarea pentru a pune prefecţi, se înşală. Voi fi extrem de tranşant. Nu cu funcţii politice, că nu ţine. Pot rămâne cât vor vrea în funcţia lor„, a spus Flutur, dezavuând, totodată, faptul că premierul Victor Ponta a decis să își ia concediu, uitând că actul guvernării este un proces care nu trebuie întrerupt.

”Ne uităm la ecuaţia din Parlament. Deocamdată au fost alegeri prezidenţiale. Ca oameni normali, chemăm Guvenul să guverneze, pentru că şi-au luat concedii după campanie. Guvernarea e întreprindere cu foc continuu, chiar dacă eşti supărat. Nu se poate aşa ceva. Noi, ca opoziţie, îi tragem de mânecă şi îi vom corecta de câte ori trebuie. Avem nevoie de Legea bugetului. Când pierzi alegerile, trebuie să gândeşti cât de sănătos ai consolidat structurile. Eu văd că zilnic fac implozie’‘, a spus Flutur, citat de Agerpres.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *