Omul doi din PNL, pus la zid de unul dintre liderii demiși: ”Este un CĂLĂU”

Deputatul Dorinel Ursărescu a demisionat, luni, din funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Neamţ, el făcând referire la o atitudine ostilă pe care a simţit-o din partea conducerii centrale a partidului, îndeosebi a vicepreşedintelui Ludovic Orban.

‘Când Ludovic Orban ajunge la butoane încearcă să îşi ia partidul acasă. Aşa s-a întâmplat şi în 2009, acum iar este la butoane. De fapt, Orban îşi pregăteşte partidul pentru ianuarie 2015 şi nu vrea să îşi pună decât un om docil, care să asculte de el. Eu nu sunt docil’, a declarat deputatul Dorinel Ursărescu, pentru AGERPRES.

Parlamentarul a adăugat că nu a hotărât dacă demisionează şi din partid, dar că va lua această decizie în funcţie de discuţiile pe care le va avea zilele viitoare ‘cu prietenii şi colegii din PNL’.

Marian Petrache insistase să demisionez şi din partid, ca un călău care îşi schingiuieşte victima şi o întreabă: ‘mai vrei, mai vrei’?’, a adăugat deputatul Dorinel Ursărescu. 

Sâmbătă, secretarul general al PNL Marian Petrache a participat la o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PNL Neamţ pentru a detensiona situaţia din cadrul organizaţiei. Sala a fost împărţită pro şi contra propunerii de dizolvare a conducerii organizaţiei.
O parte din conducerea PNL Neamţ a acuzat, duminică, conducerea centrală a partidului că încearcă să îl demită pe actualul preşedinte al organizaţiei, deputatul Dorinel Ursărescu, potrivit unui comunicat de presă.

La începutul lunii august, peste 60 de membri ai biroului politic judeţean, între care primari şi consilieri judeţeni şi locali, au semnat o solicitare de demitere a preşedintelui filialei PNL Neamţ, ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile europarlamentare. Între semnatari se află şi senatorul Eugen Ţapu Nazare care, drept urmare, săptămâna trecută a fost demis, la iniţiativa lui Dorinel Ursărescu, din funcţia de preşedinte al filialei PNL Piatra Neamţ.

sursa:agerpres.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL