Omul doi din PNL reacționează față de chemarea în judecată a liberalilor de către Fenechiu

După ce mai mulți creditori ai PNL au decis să înceapă un adevărat jihad, chemând în instanță partidul în vederea recuperării unor sume mari de bani, Marian Petrache, omul doi din PNL și cel care de altfel trebuie să gestioneze această situație, a oferit un punct de vedere pentru ziarul Puterea cu privire la Relu Fenechiu și acțiunea acestuia din justiție îndreptată împotriva PNL.

Firmele lui Fenechiu, controlate în prrezent de Cristi Ghibu, fostul secretar de stat din Ministerul Transporturilor, au de recuperat de la PNL aproximativ 1 milion de euro.

Citește și: EXCLUSIV Creditorii încep JIHADUL împotriva PNL. Fenechiu execută creanțele, din închisoare

Marian Petrache, mâna dreaptă a lui Iohannis, a declarat  pentru  ziarul Puterea că pentru el este ciudat ca partidul să fie dat în judecată de către  un fost membru PNL şi a explicat faptul că  PNL va face tot posibilul să facă rost de bani pentru a acoperi datoriile:

“Este aceasta o problemă de interes naţional? Şi pentru mine este ciudat, pentru că partidul are tot felul de datorii ciudate făcute de către un membru marcant al PNL în 2009. El era în conducerea partidului în 2009. Este ciudat să te dea în judecată al tău.  Ce să vă spun, partidul încearcă să acopere cheltuielile, să  găsim o modalitate să facem rost de bani”, a spus Marian Petrache pentru sursa citată.

Pe lista creditorilor care au dat deja în judecat partidul în vederea recuperării datorilor este și fostul președinte al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru. Acesta are de recuperat 2 milioane de euro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: