Skip to content
Politică

Omul lui Vâlcov la șefia ANAF, activ în afaceri: ce firmă deține. S-a retras și din două societăți

Playtech

Noul preşedinte ANAF se numeşte Mihaela TRICULESCU (foto), s-a născut pe 3 mai 1976 în municipiul Craiova şi, în afară de faptul că este practician în insolvenţă (C.I.I TRICULESCU MIHAELA, cabinet înfiinţat în septembrie 2016), se poate spune că este şi om de afaceri… din moment ce figurează ca unic asociat şi administrator la o firmă.

Deosebit de interesant în actualul context este faptul că, până în urmă cu două luni, Mihaela TRICULESCU mai controla două firme, dar a renunţat atât la calitatea de asociat majoritar, cât şi la atribuţiile de administratorSă le luăm pe rând.

75% – rata profitului la firma de consultanţă

PERFECT BALANCE PROFESIONAL SRL Craiova (CUI/CIF: 36622438) a fost înfiinţată în octombrie 2016 de Mihaela TRICULESCU (unic asociat şi administrator) şi urma să presteze “activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management” (Cod CAEN: 7022).

În 2016 nu a făcut mare brânză, dar în 2017 a reuşit să înregistreze un profit net de 70.911 lei, la o cifră de afaceri de 94.282 lei, performanţă obţinută cu un singur angajat. PERFECT BALANCE PROFESIONAL SRL nu a fost şi nu este plătitoare de TVA, iar la 31 decembrie 2017 avea datorii de 3.760 lei, creanţe de 30.200 lei şi 44.922 lei în casă şi conturi la bănci.

Totuşi, trebuie menţionat faptul că Mihaela TRICULESCU a devenit asociat minoritar şi a renunţat la funcţia de administrator în iunie 2017, când controlul firmei a fost preluat de Victor Alin FERDINAND. După mai puţin de un an, FERDINAND s-a retras din societate şi a intrat ca asociat minoritar Răzvan-Mihai TRIFAN, iar TRICULESCU a redevenit asociat majoritar şi unic administrator… până în noiembrie 2018, când “a abandonat” această firmă.

TRICULESCU a preluat o firmă “aproape lichidată”… dar cu 194.492 lei în conturi

În februarie 2015, Ionel-Eugen IONESCU a înfiinţat TANSOF SRL Prunet (CUI/CIF: 34138483), cu principală activitate “intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a.” (Cod CAEN: 4618).

Deşi a desfăşurat activitate profitabilă, Ionel-Eugen IONESCU a vrut să lichideze firma la începutul anului 2018 … cel mai probabil pentru că figura cu 194.492 lei în casă şi conturi(profitul din cei 3 ani). Există o şmecherie cu această procedură de dizolvare-lichidare… se încadrează la “optimizare fiscală”!

Deşi avea această problemă cu banii din contabilitate, societatea este preluată de Mihaela TRICULESCU şi Adriana COTEL, i se modifică numele în INSPIRE GENERAL SRL, sediul social este mutat în satul Almaj din judeţul DOLJ, iar domeniul principal de activitate se schimbă în “Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similară” (Cod CAEN: 5510). Aceste transformări s-au înregistrat în mai-iunie 2018.

La începutul lunii noiembrie 2018, TRICULESCU şi COTEL se retrag (ambele aveau atribuţii de administrator), iar controlul este preluat de acelaşi Răzvan-Mihai TRIFAN, care devine asociat majoritar (92,86%) şi administrator, celelalte părţi sociale (7,14%) ajungând la Elena-Alina ŞTEFANACHE.

Patroană de firmă de soft

În iulie 2017, Mihaela TICULESCU înfiinţează de una singură societatea ANGELO MEDIA SOFT SRL Craiova (CUI/CIF: 37951498), care oficial se ocupă cu “activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.

În cele aproape 6 luni din 2017, ANGELO MEDIA SOFT SRL nu a desfăşurat activitate, dar demn de semnalat este faptul că pe 5 februarie 2018 a devenit plătitoare de TVA… ceea ce înseamnă că măcar avea gânduri mari la momentul respectiv, dacă nu cumva depăşise plafonul pentru înregistrare în scopuri de TVA.

Spre deosebire de celelalte două firme, ANGELO MEDIA SOFT SRL nu a suferit modificări în structura asociaţilor/administratorilor, astfel că Mihaela TICULESCU figurează în continuare ca unic asociat şi administrator… dar am bănuială că azi-luni va pasa această societate!

Pe vremea când nici nu visa că va fi “aleasa lui Teodorovici”, Mihaela TICULESCU a mai fost asociat la YKOS SRL Craiova (CUI/CIF: 20169218) – radiată în 2016 şi a deţinut TRICULESCU MIHAELA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ (CUI/CIF: 31951570) – agent economic radiat în august 2015, la doar doi ani de la înfiinţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *