Skip to content
Politică

PNL, reacție virulentă după ce liberalii au fost atacați cu pietre și ouă

Mai mulţi liberali au fost atacaţi cu ouă şi pietre şi îi acuză de acest lucru pe oamenii primarului PSD, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, când membri de campanie ai lui Klaus Iohannis, din Voluntari, au mers să împartă afişe electorale. La un moment dat, aceştia susţin că au fost atacaţi cu ouă şi pietre pe o stradă din Voluntari de un grup care i-ar fi urmărit.

Petrache a reacționat după incident, afirmând că solicită Inspectoratului Poliției Județene Ilfov, prezentarea în cel mai scurt timp a rezultatelor anchetei desfășurate în urma acestor evenimente.

„Având în vedere incidentele de astăzi, din orașul Voluntari, precum și declarațiile doamnei senator, Gabriela Firea Pandele, referitoare la aceste incidente, solicit de urgență șefului Inspectoratului Poliției Județene Ilfov, prezentarea în cel mai scurt timp a rezultatelor anchetei desfășurate în urma acestor evenimente.

Este regretabil faptul că, doamna senator, Gabriela Firea Pandele „vede” diversiuni ale Partidului Național Liberal acolo unde apropiații soțului domniei sale provoacă fără nicio reținere incidente violente.

Acesta este un motiv în plus pentru ca autoritățile statului, care anchetează cele întâmplate să stabilească care este de fapt adevărul și să-i sancționeze pe cei implicați.

De asemenea, solicit prezentarea acestui raport, presei, pentru ca opinia publică să nu mai fie manipulată și dezinformată după bunul plac al doamnei senator, Gabriela Firea Pandele”, afirmă Petrache.

3 comentarii la “PNL, reacție virulentă după ce liberalii au fost atacați cu pietre și ouă

  1. Daca Petrache avea un gram de minte sau bun simt, nici nu ar fi dat in vileag intamplarea asta. Ar fi realizat ca nu culeg decat ceea ce merita. Au semanat vant, culeg furtuna. Ce grup, ce oameni ai nu stiu cui ? Este doar efectul alaturarii lor de Basescu si de oamenii lui. Adica de acel Basescu care a dat cu oua si pietre in propriul popor timp de 10 ani. Oricum, nu-l suspectez pe Petrache de inteligenta de a intelege asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *