Skip to content
Politică

Omul-surpriză pregătit de Dragnea pentru a fi prezidențiabilul PSD EXCLUSIV SURSE

turnulsfatului.ro

Pe fondul alegerilor prezidențiale din 2019, partidele politice discută deja candidatul ce le-ar putea aduce victoria. În acest sens, surse din interiorul Partidului Social Democrat au confirmat pentru redacția PSnews.ro numele candidatului pe care Dragnea ar vrea să îl înainteze în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni.

Mai precis, Liviu Dragnea îl pregătește pe nimeni altul decât fostul vicepremier Vasile Dîncu – ce îl sfătuia, luna trecută, pe liderul social-democraților să nu se lase mânat de ”beția puterii” – pentru a fi candidatul PSD în lupta din 2019. În plus, acest fapt este accentuat și de apropierea din ultima vreme dintre cei doi, conform surselor PSnews.ro.

Varianta Dâncu este testată de Dragnea pentru a oferi o contrapondere la avântul lui Călin Popescu Tăriceanu – ce se vede unicul candidat al coaliției aflate la guvernare. Totodată, prin această mișcare, liderul PSD speră și că va schimba ținta celor care îl atacă atât din interiorul partidului, cât și din exteriorul acestuia.

Precizăm că Vasile Dîncu nu a fost disponibil pentru comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *