Skip to content
Politică

Online-ul fierbe: Se cere demisia lui Tudose!

targuldecariere.ro
" "

În mediul online, Corupția Ucide desfășoară demersuri de înlăturare a Guvernului Tudose. Petiția numită „Tudose, demisia!” deja a fost lansată și alături de ea se anunță și noi proteste.

Gata! Problemele sunt prea multe, sfidarea e prea mare. Ne pasă de justiție, de pensii, de Roșia Montană, de păduri, de drepturile noastre legitime, iar în acest moment toate sunt amenințate de Tudose și ai lui.

" "

Nu, nu sunt mai multe probleme, de fapt problema este una singură: Guvernul Tudose. Asta ne-ați confirmat și voi în chestionarul de ieri: nu trebuie să ne fragmentăm eforturile, ci să identificăm corect vinovatul pentru toate.”, transmit inițiatorii.

Redăm textul integral al petiției, așa cum a fost ea publicată vineri pe pagina de Facebook „Corupția ucide”:

„Domnule Tudose,

Consider că merit un prim-ministru mai bun.

Măsurile luate de Guvernul dvs. în aceste două luni sunt inacceptabile și duc România către haos. Mutilarea legilor justiției, planurile de distrugere a Roșiei Montane, asaltul la Pilonul II de pensii, sfidarea mediului de afaceri, lipsa de respect față de sănătate și educație, complicitatea la defrișările continue și îndatorarea nechibzuită și iresponsabilă a fiecărui român, sunt doar câteva dintre motivele pentru care vă cerem DEMISIA.

De ce este important?

Mihai Tudose este incapabil să schimbe România în bine.

Își maschează incompetența în declarații de mahala și promovează măsuri sfidătoare pentru cetățeni. În fiecare secundă în care Tudose ocupă fotoliul de prim-ministru, România se îndatorează cu 500 de euro, iar problemele sistemice ale societății românești se adâncesc.

Suntem sătui să cerem la nesfârșit soluții la o mie de probleme, când problema este, de fapt una singură: Guvernul Tudose!

Semnează și tu dacă crezi că Tudose și ai lui au făcut destul rău și cere-le să plece imediat!”.

Iată și lista inițiatorilor:

Comunitatea de-clic
Corupția Ucide
Geeks for Democracy
Mining Watch România
#REZISTENȚA
Salvați Roșia Montană.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *