Onorariu uriaș pentru Rihanna la petrecerea din India unde s-au adunat bogații lumii

FOTO: X (Twitter) Rihanna Official

Rihanna ar fi primit un onorariu uriaș pentru concertul susținut sâmbătă seară la petrecerea privată organizată înainte de nunta fiului celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani. Estimările vorbesc de sume între 5 și 9 milioane de dolari.

Bogații lumii s-au adunat acolo pentru o petrecere de trei zile. Oaspeții, printre care se numără Hillary Clinton, Bill Gates, Mark Zuckerberg sau Ivanka Trump, sunt tratați regește. Meniul numără 500 de feluri de mâncare. Concertul de aseară a fost primul susținut live în totalitate din ultimii opt ani, iar speculațiile privind onorariul se învârtesc în jurul a 5 – 9 milioane de dolari.

Aflată printre cei peste 1.200 de invitați la petrecerea de dinaintea nunții lui Anant Ambani, fiul cel mic al multimiliardarului indian Mukesh Ambani, Rihanna a urcat pe scena din Jamnagar, India, pentru un concert în care a interpretat 19 melodii, inclusiv hituri precum „Umbrella”, „Diamonds” și „Work”, scrie Insider.

Spectacolul a inclus și interpretări live ale pieselor „We Found Love”, „Stay”, „Rude Boy” și „All Of The Lights”. Concertul s-a încheiat cu întreaga familie Ambani alăturându-se Rihannei pe scenă.

„Sunt aici în seara asta în onoarea lui Anant și Radhika. Vă mulțumesc că m-ați invitat. Dumnezeu să vă binecuvânteze căsătoria. Vă doresc toate cele bune. Felicitări”, a transmis ea cuplului, potrivit The National.

Potrivit unor surse anonime citate de India Today, ea ar fi primit chiar între 8 și 9 milioane de dolari. Pe de altă parte, Daily Mail a estimat un onorariu de 6 milioane de dolari pentru concert. Nimic nu ar fi exagerat, ținând cont că  bugetul de dinainte de nuntă ar putea fi de 120 de milioane de dolari, a susținut Daily Mail, citând surse anonime.

Fără îndoială că petrecerea de trei zile, care va dura până luni, este extravaganta, chiar și pentru standardele nunților indiene. Mukesh Ambani, președintele companiei Fortune 500 Reliance Industries, are o valoare netă estimată la 113 miliarde de dolari și nu a făcut rabat de la nicio cheltuială pentru nunta fiului său, de la spectacolul cu drone până la decor și flori, totul urmând să culmineze cu nunta în sine care este programată pentru iulie.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: